Rabadang skapar lekfull och informativ utställning för VMAB på Kreativum Science Center

Rabadang är stolta över den stora äran att vi tillsammans med VMAB har skapat en lekfull och informativ utställning på Kreativum Science Center. Denna utställning, som fokuserar på sophantering och hållbarhet, kommer att vara ett permanent inslag på Kreativum och syftar till att utbilda och engagera besökare i alla åldrar.

Sopsorteringsspelet Kreativum

Utställningen erbjuder en rad interaktiva och engagerande aktiviteter som ska inspirera till en bättre förståelse för hur vi kan hantera avfall på ett hållbart sätt. Bland höjdpunkterna finns ett interaktivt sopsorteringsspel där besökare kan testa sina kunskaper om återvinning, samt pedagogiska pussel som utmanar och utbildar. Informativa skyltar ger fördjupad kunskap om olika aspekter av sophantering, och en målarhörna erbjuder yngre besökare en kreativ plats att uttrycka sina idéer om hållbarhet.

Vi har lagt stort fokus på att göra utställningen både lärorik och rolig, för att säkerställa att budskapet om hållbarhet och korrekt sophantering når ut på ett effektivt sätt. Vi tror att kombinationen av lek och lärande är nyckeln till att engagera människor och skapa långvarig förändring.

Vi uppmuntrar alla att besöka Kreativum Science Center för att uppleva denna spännande och informativa utställning. Det är en fantastisk möjlighet att lära sig mer om hållbarhet på ett underhållande och interaktivt sätt. Vi ser fram emot att se hur denna utställning kommer att inspirera och utbilda besökare i många år framöver.

Besök Kreativum och ta del av vår gemensamma resa mot en mer hållbar framtid!

sorteringskärl kreativum
Pussel om avfallstrappan
Arvid Wessman

Låter det intressant?

Kontakta Arvid Wessman för mer information!
Mail 0702 - 76 45 09
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet