Invigning av nya lokaler och ett helt nytt varumärke!

I våras flyttade vi in i helt nybyggda Östra Piren i Karlshamn. Sedan dess har det hänt en hel del både på kontoret och i företaget, och nu var det äntligen dags att inviga våra nya lokaler!
Vi är så glada och nöjda över att vara en del av allt som händer här, och alla företag vi kan träffa och samverka med. 

Strax innan vår flytt gick vi också ut med den fantastiska nyheten att vi gått samman med byrån Getsocial och tillsammans har vi redan genomfört flera projekt och stärkt vårt samarbete. Nu är vi mitt uppe i processen att utveckla ett nytt gemensamt varumärke som kommer senare i år – håll utkik

Vi ville vi bjuda in till vår pågående resa, och samtidigt ta tillfället i akt att visa upp och inviga våra nya lokaler här i Karlshamn. I samarbete med Italii, Centrumbiografen och Paraply genomförde vi en riktigt lyckad eftermiddag och kväll den 19 september där våra kunder och samarbetspartners bjöds in till mingel, rundvisning av kontoret och huset, biobesök och trendspaning! 

Vi är väldigt tacksamma för denna lyckade invigning och att så många ville fira med oss. Håll utkik i våra kanaler för det som komma skall!

182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet