Vad är HubSpot?

En vanlig fråga som många ställer sig. HubSpot ger dig möjligheten att samla alla dina verktyg under samma tak på ett innovativt sätt, vilket innebär att du kan vara mer effektiv! 

Hur jobbar du med inbound marketing på ett effektivt sätt? Vi på Rabadang tänkte ta tillfället i akt och förklara vad HubSpot är och varför det är en grym och effektiv plattform som fler företag borde använda sig av. HubSpot är en helhetslösning vars verktyg gör det möjligt för dig att knyta ihop försäljning, logistik, kundservice och marknadsföring. HubSpots plattform är det främsta i världen för att jobba med inbound marketing och marketing automation. Det finns även ett inbyggt CRM-system som gör det möjligt att administrera ditt företags relationer och interaktioner med kunder och potentiella kunder. 

HubSpot CRM (Customer relationship management) är smidigare och smartare än de flesta andra liknande plattformarna på marknaden, vilket gör det enkelt att sätta sig in i. HubSpot kopplar ihop marknadsföring med försäljning och ger dig verktygen, statistiken och möjligheterna att generera nya kunder. 

Inbound marketing är en affärs- och marknadsföringsmetod som genererar potentiella kunder eller leads som det även kallas. Det handlar egentligen om att du lockar kunder genom att skapa värdefullt och skräddarsytt innehåll. Det handlar om att identifiera besökare på din webbplats som kan komma att bli dina kunder. Motsatsen till inbound marketing är outbound marketing, vilket är marknadsföring som stör med innehåll användaren inte bett om eller vill se. 

Och du; Med HubSpots verktyg kan du säkerställa att dina texter är SEO-optimerade. En oerhört viktig faktor!

Inbound marketing är dock bara en del av din marknadsstrategi. Det handlar exempelvis också om att få besökare till din webbplats att stanna kvar på sidan. Du behöver fortsätta att ta hand om dina besökare och kunder. För det är ju det som är målet med en inbound marketing-kampanj: Att generera leads som sedan kommer att bli dina kunder.

182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet