Vårt nyförvärv!

Joanna är Rabadangs senaste tillskott. Hon kommer att arbeta som digital marknadsförare, copywriter och projektledare.

I botten har Joanna en utbildning i internationell ekonomi med inriktning marknadsföring. 
– För mig handlar allt om kommunikation. Hemligheten är att veta vilken kommunikationsstrategi och vilket budskap som lämpar sig för vilket uppdrag och för vilken kanal. Men för att ha nytta av någon kanal alls, måste du vara klar över ditt budskap och känna din målgrupp!  

Tack vare den bredd Joannas karriär vittnar om förstår hon kommunikation ur ett marknadsstrategiskt helhetsperspektiv likväl som ur hantverksmässigt kunnande inom copywriting. Hon har tidigare varit verksam vid reklambyrå men hon har också arbetat med mer övergripande markandsstrategiska perspektiv. Bland annat när hon arbetade med uppbyggandet av Kulturhuset Pigalle I Nässjö. Senast kommer Joanna från en tjänst som förvaltningschef och kulturchef i Olofström. 

En med högerhanden på vänsterhanden och tvärtom – med andra ord! 

Joanna bor i Karlshamn med make, sina två barn och barnens vandrande pinnar. Ursprungligen kommer hon från den lilla byn Diö utanför Älmhult.  
– Rabadang är en byrå som inte bara har hög kompetens utan som också har ”hjärtat på rätt ställe”. Jag ser fram emot att få bidra till Rabadang och inte minst till Rabadangs kunder!

182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet