Rabadang levererar specialanpassad Hämtningskalender till Ronneby Miljö & Teknik

Ronneby kommun har som i ett led att ytterligare förbättra sin sopsortering infört ett fyrfackssystem som gör det enklare att återvinna sitt avfall. Fyrfack innebär att hushåll har två kärl respektive fyra fack, där man sorterar pappers-, metall- och plastförpackningar, färgat glas, ofärgat glas, tidningar, matavfall och brännbart material.

För att ytterligare förenkla för boende i kommunen har Rabadang utvecklat ett eget digitalt verktyg som heter Hämtningskalendern, via vilket man snabbt och enkelt kan ange sin adress för att se vilka dagar respektive kärl kommer att tömmas. Hämtningskalendern är integrerad med Ronneby Miljö & Tekniks befintliga administrationssystem och kräver ingen extra hantering – dessutom uppdateras informationen direkt i hämtningskalendern om någon tömningsdag skulle ändras. På så vis har alla tillgång till den senaste informationen på ett enkelt sätt.

Boende i kommunen kan välja att visa en månads-, vecko- eller dagsvy direkt på webben, beroende på vad som passar deras hämtningsschema bäst. Hämtningskalendern är dessutom responsiv, och fungerar självklart lika bra på både datorn, surfplattan och i mobilen. För den som önskar finns det även möjlighet att göra en utskrift av den egna Hämtningskalendern, där hela årets tömningar ryms på överskådligt på ett enda A4-blad.

“Att utveckla anpassade lösningar är en av våra största styrkor här på Rabadang.”

Att utveckla anpassade lösningar utifrån efterfrågan och behov är en av våra största styrkor här på Rabadang. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för alla att kunna nyttja smarta lösningar – därför gör vi det också så enkelt som möjligt för våra kunder att implementera lösningar likt Hämtningskalendern på sina webbplatser. Då lösningen ligger på våra egna servrar krävs det endast några få rader kod för att aktivera systemet på kundens webbplats, samtidigt som vi kan skala prestanda efter behov och på så vis leverera en kostnadseffektiv lösning.

Vi på Rabadang är stolta och glada över att ha levererat Hämtningskalendern till ännu en nöjd kund i Ronneby Miljö & Teknik. Sedan tidigare använder sig även Västblekinge Miljö vårt system för att deras kunder ska kunna ta del av tömningsdagar och vi ser fram emot framtidens vidareutveckling och möjligheter till skräddarsydda implementationer tillsammans med ytterligare aktörer runt om i Sverige.

Du hittar Ronneby Miljlö & Tekniks hämtningskalender på deras webbplats för information om fyrfack.

Är ni intresserade av att veta mer om hur Hämtningskalendern kan vara till nytta för er? Kontakta Lenny för mer information.

Lenny Ekberg

Låter det intressant?

Kontakta Lenny Ekberg för mer information!
Mail 0734 - 20 10 16
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet