Rabadang växer med nya kunder och medarbetare!

Det är en spännande tid på Rabadang där vi nu har skapat förutsättningar för att expandera ytterligare. Detta beror till stor del på vår unika förmåga att ta ett helhetsgrepp kring våra kunders marknadsföring, vår breda kompetens och den erfarenhet vi får av att verka inom olika branscher.

Med det senaste tillskottet av design- och konceptutvecklaren Andreas Noreklev har Rabadang ökat sin kapacitet ytterligare. Med satsningar på fler medarbetare och stärkt kompetens blickar vi mot en spännande framtid där vi möter de behov som vi ser på marknaden idag och samtidigt tar oss an nya uppdrag inom både 3D, webb, sociala medier och marknadskommunikation i ännu större skala.

“Satsningarna på fler medarbetare och stärkt kompetens har varit väldigt lyckosamt!”
Arvid Wessman / Byråchef

Just nu söker Rabadang ytterligare en framtida kollega inom marknadskommunikation och social media management – ett område med stor potential och spännande möjligheter.

Med flera nytillkomna kunder, såsom ASSA ABLOY, Sten Nilssons El, Modehuset Kronan och Stål & Rörmontage för att nämna några, fortsätter Rabadang att skapa effektiv och målinriktad kommunikation.

 

Karlshamn är en fantastiskt stad med tillgång både till kompetens, lokaler och utvecklingsmöjligheter. Vi är glada och stolta över att ha kunder både lokalt, nationellt och internationellt med huvudsäte i Karlshamn, Blekinge. Det är tack vare våra fantastiska medarbetare, samarbetspartners och kunder som vi fortsätter att uppvisa goda resultat.

Arvid Wessman /Byråchef

182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet