Rabadang växer med 3 nya medarbetare

Rabadang AB satsar framåt och har öppnat året starkare än någonsin! Med nyanställning av ytterligare tre kreativa medarbetare i form av Mästerdesignern Mel Arvidsson, 3D-proffset Lennie Axelsson och kommunikatörs-esset Linnéa Nensén ökar vi vår kapacitet inom samtliga grenar – marknadsföring, webbutveckling samt 3D-visualisering och animation.

“Genom dessa tillskott utökar vi både i bredd och spetskompetens”
Arvid Wessman

Genom dessa tillskott utökar vi både i bredd och spetskompetens med målet att befästa vår positiva utveckling som byrå. Vi har allt mer vävt samman våra inriktningar och levererat innovativa helhetslösningar de senaste åren, varpå nästa naturliga steg är den vidareutveckling som ny skett i form av Mel, Lennie och Linnéa.

Vi går en spännande framtid till mötes och ser fram emot att skruva upp vår produktion ytterligare som en av regionens mest kompetensfyllda byråer, där du som kund kan husera alla behov på en och samma plats – samt utveckla ert företag mot nya mål med skräddarsydda lösningar!

Varmt välkommen in till oss på Rabadang för att bekanta dig med våra nya medarbetare och se fördelarna av en byrå med bredd! Vi finns på Ronnebygatan 1 i Karlshamn.

182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet