Rabadang välkomnar välkänd affärsutvecklare

Med ett händelserikt halvår i ryggen blickar Rabadang framåt mot hösten i fortsatt positiv utveckling. Med företagets grundare Micke tillbaka hos oss på Rabadang innebär det att kapaciteten för att vidareutveckla koncept åt våra kunder ökar markant.

Det senaste året har vi fördubblat vår kapacitet på alla plan och efter denna framgångsrika expansion ser vi nu förväntansfullt på framtiden. Med Micke är tillbaka på Rabadang i rollen som affärsutvecklare ger vi våra kunder nya möjligheter att på ett effektivt sätt växa på flera plan med Rabadangs unika helhetskoncept inom marknadsföring, webbutveckling, sociala medier och 3D-visualisering.

– Det är fantastiskt att vara tillbaka i den pulserande och kreativa processen. Det har varit ett positivt tempo från dag ett. Jag kommer att fokusera på att skapa nya kundkontakter och utveckla befintliga kunder, samt arbeta med att utveckla vår egen verksamhet. Jag hoppas även kunna bidra med mycket idéer och energi, säger Micke Svensson.

Alla medarbetare ser med glädje på att Micke med sin stora kunskap och glada humör är åter på Rabadang, då han är en stor resurs för företaget på flera plan.

– Det känns väldigt roligt och spännande att ha Micke tillbaka. Micke är (som många vet) en extremt driven person som sprudlar av kunskap och kreativa idéer och han är en stor tillgång för oss både på ett personligt och affärsmässigt plan. Mickes roll kommer i grund och botten vara affärsutvecklare och idéspruta. Hans återkomst gör det även möjligt för oss att sprida vår kunskap på ett ännu effektivare sätt, berättar byråchef Arvid Wessman.

182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet