Rabadang ser resultatet av unikt helhetskoncept

Med nyrekrytering och utökad kapacitet i ryggen blickar Rabadang mot en framtid där vi arbetar för att stärka det lokala och uppmärksamma Karlshamn och Blekinge i ett större perspektiv.

– I och med att vi har spetskunskaper inom marknad, webb och 3D vill vi hjälpa till att fortsatt utvecklaoch stärka den potential vi ser hos våra kunder. Med den yrkeserfarenhet vi förvärvat från större projekt, både inom Sverige och utomlands, siktar vi på att fortsätta bidra till den regionala tillväxten, berättar byråchef Arvid Wessman.

Genom att fläta samman den traditionella marknadsföringen med webblösningar och 3D-visualisering på rätt sätt, har våra kunder nått goda resultat och Rabadang som byrå har därmed tagit det naturliga steget in i framtiden som nästa generations leverantör av kreativa helhetslösningar.

En tydlig effekt
– Vi har arbetat fram ett koncept där vi tillsammans med våra kunder ser över det enskilda behovet och skapar nya möjligheter till kommunikation. Redan nu ser vi effekten, exempelvis för de kunder som tangerat förra årets resultat redan halvvägs in i 2018, säger projektledare Lenny Ekberg.

Att nya tekniker och kommunikationsmöjligheter ständigt presenteras gör vår bransch till en utmaning att följa med i – då i synnerhet med tanke på att vårt spann med marknadsföring, webb och 3D, där vart och ett av dessa områden bjuder på sina unika prövningar. Detta gör det naturligtvis än roligare att säga att vi idag ligger i framkanten av denna utveckling.

Vill du veta mer kring vad Rabadang kan göra för ditt företag? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet