Rabadang gillar Karlshamn!

2020 öppnar upp som ett bra år! Det blir nämligen året som Rabadang går in som en av stöttepelarna för Gilla Karlshamn, vilket för oss känns som en given självklarhet! Att bli stöttepelare innebär att vi engagerar oss extra mycket och även ger ekonomiskt stöd för att skapa långsiktighet, arbetsro och stabilitet för det arbete som utförs inom Gilla Karlshamn. Vi på Rabadang är alla stolta Karlshamnsambassadörer. Somliga av oss är födda och uppväxta i staden, medan andra flyttat hit i vuxen ålder för studier eller jobb, och sedan valt att stanna kvar här. Vi är även flera kollegor som under perioder bott på andra orter, men nu kommit tillbaka till Karlshamn. Oavsett, så är vi alla eniga om att Karlshamn på många vis är en fantastisk stad som vi gärna skryter om.

Under 2019 var både Linnéa & Lenny gästredaktörer under en vecka för Gilla Karlshamns Instagramkonto och då fick du som följare möjligheten att se Karlshamn ur deras ögon! Rabadangs grundare Micke har även länge suttit med i styrgruppen för Gilla Karlshamn och därför kändes det som ett som ett naturligt steg för oss att bli stöttepelare. 

Nu laddar hela Rabadang-gänget upp inför KAN-galan tillsammans med ett stort gäng andra Karlshamnsbor. Detta är ett av många viktiga evenemang som Gilla Karlshamn engagerar sig i varje år. Ett evenemang för företagare och människor i staden att mötas och utbyta idéer, knyta kontakter och skapa nya möjligheter tillsammans! 

Vi ser fram emot ett gott samarbete med Gilla Karlshamn för att bidra till ett bättre livsklimat i staden!  

“Det är en trygg och gemytlig stad med en vi-känsla som man inte finner på många andra platser.”
Mikael Svensson

Låter det intressant?

Kontakta Mikael Svensson för mer information!
Mail 0708 - 30 29 13
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet