Programmera hos oss

Vill du arbeta tillsammans med ett kreativt team med fokus på kommunikativa och smarta lösningar? Då är Rabadang platsen för dig.

Rabadang är en kommunikationsbyrå med spetskompetens inom marknadsföring, webbutveckling, social kommunikation och 3D-visualisering. Vi arbetar med kunder runt om både Sverige och världen, i både små och stora projekt. Vår målsättning är att alltid ta oss an nya utmaningar och för att göra detta möjligt söker vi nu dig som brinner för programmering.

Vi ser gärna att du är en fullstack-utvecklare inom webb med fokus på backend, för samarbete inom webbproduktion. Vi söker dig med breda baskunskaper och viljan att utvecklas. Vårt mål är att du tillsammans med oss ska växa in i rollen som programmerare hos oss från löpande samarbetspartner till en oumbärlig kugge i vår verksamhet

Som person är du en lösningsorienterad och kvicktänkt person med förmågan att anpassa lösningar efter varierande förutsättningar. Du är välorganiserad och prestigelös i ditt arbete och tycker om att lära dig nya saker. Det är en fördel om du har ett intresse för kommunikation och marknadsföring.

Tjänsten är initialt projektbaserad där du kommer att vara vår löpande samarbetspartner antingen för tim- eller projektanställning. Redan under den inledande delen av vårt samarbete ges möjlighet till permanent kontorsplats – på så vis får du möjlighet att arbeta tillsammans med oss i projekt, samtidigt som du kan utföra egna projekt i en idérik miljö. Vi kommer allt eftersom att öka mängden projekt du är delaktig i, med målet att du med en fast anställning ska bli en permanent del i vårt team.

I rollen som utvecklare på Rabadang kommer dina primära arbetsuppgifter vara digitala lösningar för webben, du kommer också att arbeta både inom frontend och backend. Projekten kan handla om exempelvis webbplatser, appar eller andra digitala tjänster där du samarbetar med våra projektledare, utvecklare, UX-designers och formgivare. 

 

Krav

  • Goda kunskaper i PHP och MySQL

  • Grundläggande kunskaper i JavaScript, HTML och/eller CSS

  • API-lösningar

  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift både på svenska och engelska.
     

Meriterande

  • Kunskaper i Drupal och Wordpress.

  • Kunskaper i Adobe Creative Suite

  • Erfarenhet av egna serverlösningar, Linux, SSH och att ha kundkontakt.

  • Intresse för marknadsföring och kommunikation

 

Rabadang erbjuder:

En utvecklande miljö där du tillsammans med framtida kollegor får arbeta gränsöverskridande främst inom webbutveckling av webbplatser och systemlösningar (både egenutvecklade och via tredjeparts-API), samt även till viss del sociala medier och 3D-visualisering på webben.

 

Är det dig vi letar efter? Skicka in ditt CV och portfolio till oss om du tycker att det låter intressant! 

Arid Wessman

Låter det intressant?

Kontakta Arvid Wessman för mer information!
Mail 0702 - 76 45 09
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet