Nytt år, nya möjligheter – och medarbetare

Rabadang bygger vidare på den positiva utvecklingen under 2018 genom att utöka vår kreativitet och kompetens ännu mer. Detta gör vi genom nyanställning av Andreas Noreklev, en designer med rötterna i Nybro och illustrationens värld. Andreas har stor erfarenhet inom branschen efter att ha jobbat med marknadsföring i en eller annan form i nästan 20 år, med allt från tekniska illustrationer till webbdesign och varumärkeskoncept.

Andreas är en kreativ person med bred kompetens som kommer att ytterligare förstärka samtliga delar av vår verksamhet. Både den illustrativa aspekten i 3D, den konceptuella och grafiska delen av marknadsföring och den pedagogiska och visuella delen i webbdesign. Dessutom är vi övertygade att han kommer att bidra till den positiva och familjära känslan här på företaget.

Vi på Rabadang jobbar med tydliga mål och unik kompetens för att du som kund ska kunna tillgodose alla era behov hos oss, oavsett om det rör sig om en enkel produktbild eller annons, eller en komplett skräddarsydd varumärkesstrategi.

Varmt välkommen in till oss på Rabadang för att bekanta dig med våra härliga medarbetare och se fördelarna av en byrå med bredd! Vi finns på Ronnebygatan 1 i Karlshamn.

182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet