Med Östra Piren i sikte — nu är det nära!

Under 2022 stod det klart att Rabadang skulle ta plats i den nybyggda etappen ute på Östra Piren, och nu är det äntligen dags för inflytt. Men inte nog med det, det har även hintats om en del andra nyheter och förändringar i våra kanaler. Håll utkik — nu är det nära!

I början av 2022 skrev vi under kontraktet som skulle innebära en framtida flytt för Rabadang till ett helt nytt kontor på Pirgatan 6, Östra Piren. Kontoret skulle hamna på våning 4 med panorama-utsikt in mot näsviken och huset skulle även fyllas upp med många härliga grannar och möjligheter. 

Vi har verkligen sett fram emot den här flytten och vad det kommer att ge oss på Rabadang, både som arbetsplats och lokal men också den samverkan och nätverk som platsen kommer att ge oss. Vi har under en lång tid planerat hur vi vill ha miljön där inne med inredning, teknik och stämning — och nu är det nära! Under våren kommer vi att flytta till vårt nya kontor på Piren i Karlshamn. 

Men inte nog med det, vi har även hintat om att det kommer att hända mer under året 2024. I samband med vår flytt kommer vi också att ge Rabadang ett ansiktslyft och en tydlighet i vilka vi är och vad vi kan erbjuda våra kunder! Håll utkik i våra kanaler. 
 

Arid Wessman

Låter det intressant?

Kontakta Arvid Wessman för mer information!
Mail 0702 - 76 45 09
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet