Med en genuin tro på varandra

På Rabadang tror vi stenhårt på ett gott arbetsklimat. Men vad är ett gott arbetsklimat? Det är en genuin tro på varandras förmåga. 

Ett sätt att skapa ett gott arbetsklimat är att slösa med beröm och uppskattning. En bra tumregel är att människor behöver minst fem positiva kommentarer för att en negativ kommentar ska vägas upp. För så är vi som människor funtade.  

En professionell arbetsplats
Genom att säkerställa att den som gjort något bra uppmärksammas bäddar vi samtidigt för gott klimat där konstruktiv kritik kan ges. När vi vet att motparten har en genuin tro på oss, är det enklare att ge såväl som att få kritik. Att kunna ha det öppna samtalsklimatet är en förutsättning i vårt arbete. Ett gott arbetsklimat är en professionalism som tillåter konstruktiv kritik i arbetslaget. Allt för att vi ska vara säkra på att alltid leverera fackmannamässiga produkter till våra kunder. 

Stjärnmuggen
Ett sätt att säkerställa att vi inte glömmer bort att uppmärksamma varandra i vardagen är Stjärnmuggen. Varje måndag belönas någon på Rabadang med Stjärnmuggen för en insats under föregående vecka. Veckans “Stjärnmuggare” utses av den som tilldelades Stjärnmuggen veckan innan. Stjänmuggen är vår alldeles egna vandringspokal. 

Det öppna samtalsklimat som vi bygger på Rabadang önskar vi också kunna ha med våra kunder och samarbetspartners. Då säkrar vi en hög kvalitet i vårt samarbete. 

 

Andreas Noreklev - veckans "stjärnmuggare"
Denna vecka förärades Andreas Noreklev med Stjärnmuggen med motiveringen att han är prestigelös och enkel att samarbeta med. Han vänder och vrider på textunderlag han får från kollegor, kommer med konstruktiv kritik, för att sedan leverera bildmaterial av mycket hög kvalitet. Bildmaterial som alltid synkar mot kundens mål och som ger effekt åt textmaterialet.  

  

182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet