Marknadsföring på sociala medier ger en positiv effekt på ditt företag

Vi jobbar dagligen med marknadsföring på sociala medier för flera olika företag runt om i landet och vi vet att vår strategi fungerar.

De flesta företag har idag någon form av koppling till sociala medier och i princip vem som helst kan göra ett inlägg på Facebook, men få vet hur man når ut till den publik som intresserar sig för innehållet.

Vi på Rabadang hjälper dig att ta fram ditt innehåll och nå rätt publik med målinriktat resultat. Vi genomför och utgår alltid från en analys och gör grundlig research där vi lägger upp målgrupper och en marknadsföringsplan för att passa just dina behov och mål. Resultatet av detta blir effektiv marknadsföring som gynnar alla företag, oavsett storlek eller budget. Vi tar fram en plan för att uppnå ett bättre resultat genom konsekvens, frekvens samt relevans.

Vi samkör dessutom din marknadsföring övergripande i alla dina kanaler för att få en kraftfull och uniform marknadsföring som uppmärksammas och ger tydliga resultat.

Du kan få ditt företag att växa på sociala medier på flera sätt:

- Marknadsföra ett enstaka inlägg, till exempel ett event, händelse eller produkt. Eller någon annan typ av händelse eller viktig information.
- Samla in fler kundkontakter.
- Få fler meddelanden, dvs. att man vill komma i kontakt med sina potentiella och nuvarande kunder samt få fler kunder att kontakta dig.
- Marknadsföra ditt företag lokalt och få kontakt med personer i närheten.
- Marknadsföra din företagssida för att nå ut till potentiella kunder.
- Driva mer traik till din webbplats.

Ja, listan kan göras lång. Men det som vill understrykas här är att möjligheterna att utforma en marknadsföringsstrategi, utifrån ditt företags behov med hjälp av sociala medier, är oerhört många. Man har alltid ett mål med sin marknadsföring, vilket ibland bara kan vara att man vill synas lokalt. Detta i sin tur kan på sikt kan leda till fler kundkontakter och bättre försäljning. Du kanske också vill skapa ett engagemang, som i sin tur genererar att du som företag får bättre kunskap kring din målgrupp och deras behov. Vi hjälper dig att bygga en personligare relation och du lär dig mer om dina kunder.

Vill du veta mer kring vad Rabadang kan göra för ditt företag? Hör av dig till Linnéa eller Lenny så berättar vi mer!

182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet