Långsiktighet och utveckling i fokus för 2021

Ett av de värdeord som vi brinner lite extra för på Rabadang är utveckling. Som en del av vårt helhetskoncept inom marknadsföring och kommunikation arbetar vi ständigt med att utöka vår kompetens och kunskapsarsenal, så vi kan leverera ännu bättre produktioner och projekt.
Allt för att generera bästa effekt åt våra kunder. 

Under hösten har vi fokuserat på att arbeta på distans och att effektivisera och strömlinjeforma våra processer för att vårt arbete skall fungera lika bra på avstånd, som om alla var på plats. På ett sätt kan man säga att vi har öppnat sju nya kontor under hösten, varav två i Skåne. En slags spontan expansion som har öppnat upp för nya möjligheter i hur vi jobbar framgent.

I samband med detta har vi också tittat utanför bolagets gränser och knutit nya kontakter och samarbeten till vårt nätverk som stärker oss ytterligare. Dels med större kollegor i branschen men även mindre aktörer.

Ett av de samarbeten som vi är extra nöjda med är "Didrik" på Lepisto, som har vuxit in i vårt team under hösten. Han arbetar bland annat med 3D och motion graphics och bidrar med ett bra komplement till den kompetens som vi har in-house.

Som ytterligare en del i vår kompetensförsörjning kommer vi förstärka vår avdelning för Social Media Management och digital marknadsföring, genom en nyrekrytering som vi presenterar under våren. 

Under 2021 ligger vårt fokus på långsiktighet och utveckling med allt som vi har lärt oss under 2020 i ryggsäcken. Det händer mycket på Rabadang, så håll utkik!

Arid Wessman

Låter det intressant?

Kontakta Arvid Wessman för mer information!
Mail 0702 - 76 45 09
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet