Google fyller 20 år!

Den 4 september 1998 registrerade Stanford-studenterna Larry Page och Sergey Brin ett företag som de döpte till Google. 20 år senare kan vi konstatera att detta företag har förändrat våra liv på många sätt.

Google grundades med visionen att organisera all världens information och göra den universellt tillgänglig och användbar – en visionen de än idag eftersträvar. Fokus har alltid legat på användaren och skapa en användbar produkt. Enkelt uttryckt utvecklar Google produkter som ska vara användbara för människor och göra våra liv mer produktiva och effektiva. Det är även därför vi på Rabadang älskar möjligheterna med Google!

Så hur kan vi med hjälp av Googles verktyg synliggöra ditt företag och få er att synas mer än konkurrenterna? Det har Rabadang svaret på. Vi har koll på alla tänkbara tekniker och tillvägagångssätt du behöver använda dig av för att synas i en värld som blir allt mer digital.

Visste du till exempel att hela 93% av alla köp börjar med en sökning på Google? Med den insikten är det svårt att bortse från vikten av att synas på Internet – speciellt viktigt är det att ligga överst bland sökresultaten. Majoriteten av dina potentiella kunder navigerar sig nämligen aldrig förbi förstasidan på Google. Så ligger du inte där, så finns du helt enkelt inte. Att hålla sin digitala profil relevant för sökmotorerna kräver såväl engagemang som teknisk kunskap, vilket vi självklart gärna bidrar med här på Rabadang för att få ditt företag att synas.

Tips på vad man ska tänka på när man marknadsför sig på Google Ads:

- Analysera din målgrupp och välj dina sökord noga
- Fokusera på landningssidor med aktuellt innehåll
- Skapa relevanta annonser
- Koppla ihop Google AdWords med Google Analytics
- Anlita en expert

Vill du synas på Google? Vi hjälper dig! Hör av dig till Lenny eller Linnéa så berättar de mer!

182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet