God Jul önskar Rabadang

Nu närmar sig julen med stormsteg och året börjar lida mot sitt slut.
Som vanligt har vi en hektisk period där vi arbetar på för att knyta ihop säcken innan vi och många andra går på julledighet. 
Vi vill passa på att önska alla en God Jul och Gott Nytt År och vi sammanfatta året som har gått på Rabadang med ett ord; Succé!

Kompetensförstärkning och ytterligare fokus inom både webb, sociala medier och traditionell marknadsföring gör att vi kan tillmötesgå en ökad efterfrågan från våra kunder.
Våra satsningar har gett ringar på vattnet både i form av förtroende från flera nya uppdragsgivare och branscher, men det har även gett oss möjlighet att växa med våra befintliga kunder och samarbetspartners. Något som vi är väldigt tacksamma och glada över.

Just nu satsar Rabadang på ytterligare resurser inom webbutveckling. Vi ser ett stort behov och en växande marknad för de lösningar som vi erbjuder inom både webb och system. Detta gör att vi vill satsa framåt och söker därför ännu en kollega inom webbutveckling och programmering.

“Nu ser vi fram emot ett spännande 2020, där vi kan fortsätta att utveckla och skapa mervärde och effekt genom marknadsföring.”
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet