4 fördelar med 3D-visualisering

Vi på Rabadang arbetar alltid med fokus på helhet och koncept, med målgrupp och marknadsföringsmål som utgångspunkt i allt vi gör. Vi har en stor kunskapsbank med kompetens och verktyg som vi anpassar utifrån respektive uppdrag. Det handlar om allt från grundkoncept och grafisk identitet, till webbutveckling och hantering av sociala medier. Men vi arbetar även med 3D-grafik och visualisering till flera av våra kunder.

Tillsammans har vi på Rabadang över 35-års erfarenhet av att arbeta med 3D-grafik, för flera olika typer av medier och målgrupper. Vi gör allt från att fälla in 3D-modeller i miljöbilder, framställning av produktbilder och illustrationer, till kompletta animationer helt i 3D. Vi jobbar med flera stora varumärken, såsom Alfa Laval, ASSA ABLOY, Beijer och Åbro, för att nämna några stycken.

Vad är de stora fördelarna med 3D jämfört med fotografering och traditionell video?

  1. Med 3D-grafik kan vi skapa en enhetlig produktserie som håller ett jämnt utseende och konsekvent kvalitet.
  2. Det ger oss total kontroll över vinklar, ljussättning och upplevelsen av olika material vilket vi också enkelt kan justera efter behov
  3. Med 3D kan vi ta fram realistiska bilder innan det finns en fysisk produkt eller objekt, eller exempelvis om produkten är för stor för att kunna fotograferas. 
  4. Allt sköts digitalt, så du sparar in mycket tid och pengar på dyr hantering och logistik av produkter.
Exempel på produktbild framtagen med hjälp av 3D-grafik

Listan med fördelar kan göras hur lång som helst. Spana gärna in några av våra 3D-projekt under uppdrag eller kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa just dig.
 

Lennie Axelsson

Låter det intressant?

Kontakta Lennie Axelsson för mer information!
Mail 0730 - 59 50 09
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet