Fanny är här för att stanna!

Fanny är utbildad till digital marknadsförare vid Stockholms Internationella Handelsskola och efter sin imponerande LIA-tid här på Rabadang är det självklart att hon får en permanent plats hos oss! Hon är nu vår nya Digitala marknadsförare och Social media manager. 
Fanny bidrar med en härlig personlighet och mycket skratt, men hon är även riktigt vass när det kommer till annonsering, analys och innehåll i sociala medier.  

Varför har du valt att utbilda dig inom digital marknadsföring?

 – Jag har alltid varit kreativ och haft en önskan om att i framtiden få arbeta med något där jag kan få utlopp för den förmågan. Digital marknadsföring är väldigt brett och är en bransch som ständigt utvecklas, vilket jag tycker är häftigt!

Vad var det som gjorde att du fick upp ögonen för annonsering och analys?

 – Intresset för annonsering och analys kom under en kurs i utbildningen där vi fick både skapa och analysera våra annonser. Jag tycker det är häftigt att man kan styra annonserna så att budskapet når specifika målgrupper som befinner sig på ett speciellt steg i kundresan och genom analys se vad målgruppen nappade på.  

Vad är det bästa med att arbeta hos Rabadang?

 – Det bästa med Rabadang är utan tvekan mina fantastiska kollegor! Vi är ett riktigt supergäng som har väldigt roligt ihop och som alltid ställer upp för varandra. Jag uppskattar att jag på Rabadang får arbeta mycket varierat och ta många egna beslut!  

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med digital marknadsföring och sociala medier? Kontakta oss.
 

Låter det intressant?

Kontakta Fanny Karlsson för mer information!
Mail 0723 - 31 60 70
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet