En händelserik höst på Rabadang!

Även denna höst har gått i ett rasande tempo för oss på Rabadang! Vi växer stadigt med både medarbetare, praktikanter och sist men absolut inte minst, kunder.

Vårt senaste tillskott på medarbetarsidan heter Elmida Magnesjö och började hos oss i oktober. Elmida är född och uppvuxen i Karlshamn, men har under de senaste åren bott med sin dotter och sambo i Stockholm, där hon jobbat som journalist. Från 2015 tills nu har Elmida jobbat på Expressen, både som reporter och redaktör, samt med tidningens externa marknadsföring på sociala medier. Elmida kommer att fortsätta sitt jobb med sociala medier, då som digital marknadskommunikatör. Hennes kunskap inom journalistiken kommer vi få stor användning av här hos oss på Rabadang!

Under hösten har vi även haft vår praktikant Tilde hos oss. Tilde går tredje året på Gymnasieskolan Knut Hahn i Ronneby med inriktning Handel & administration. Hon har under sin tid hos oss fått prova på alla delar av vårt arbete, men mest fokus har legat på sociala medier.

Just nu söker Rabadang även en ny kollega inom webbutveckling — ett område med oändliga möjligheter!

Vi ser nu fram emot en lika spännande och händelserik vår, men först en härlig vinter och jul! 

Arid Wessman

Låter det intressant?

Kontakta Arvid Wessman för mer information!
Mail 0702 - 76 45 09
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet