Aprilskämtet blev verklighet, nu upplever vi vårt nya kontor i VR

I april i år publicerade vi ett aprilskämt i våra sociala medier som handlade om att vi framställt vårt blivande nya kontor i VR. Skämtet väckte dock en tanke hos oss och nu har skämtet blivit verklighet. 

Med anledning av vår kommande flytt till östra piren har vi börjat planera hur vi ska möblera och disponera våra nya utrymmen. 

–Planritningar i all ära men det är svårt att se framför sig hur en miljö och ett rum kommer att upplevas i verkligheten, inte minst när det gäller ett helt kontor. Eftersom vi arbetar med 3D var det naturligt för oss att ta fram 3D renderingar baserade på ritningarna, men denna gången tog vi det ett steg längre och skapade en VR-upplevelse också! Säger Arvid Wessman, byråchef på Rabadang.

–Helt plötsligt befinner vi oss på vårt nya kontor och då får man en helt annan uppfattning av utrymmet och vår tänkta möblering. Det blir väldigt konkret och en tydlig bekräftelse på hur lokalen kommer se ut. Avslutar Arvid.

VR är redan tillgängligt för konsumenter idag men det känns extra aktuellt just nu med tanke på lanseringen av Apple Vision Pro där VR och AR kombineras.

Kontakta oss om du vill veta mer om 3D-visualisering och vilka möjligheter som finns med tekniken.

Andreas med VR headset
Rico tittar in i kameran och ler, Agneta sitter bakom med VR headset på sig och kollar på det nya kontoret
Arid Wessman

Låter det intressant?

Kontakta Arvid Wessman för mer information!
Mail 0702 - 76 45 09
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet