För en ljusare vardag

Sten Nilssons El

Grafisk identitet & webbshop

Systemutveckling
Annonsering
Grafisk form
Trycksaker
UX-design
Webbplats

Sten Nilssons El är ett familjeföretag som grundades 1968 som säljer, levererar och installerar vitvaror och erbjuder allt från småel och ljuskällor till armaturer och hushållsprodukter. Som en del i företagets utveckling omarbetade de sin traditionella butik till ett modernt showroom med tydligare fokus på e-handel. I samband med detta fick vi på Rabadang det ärofyllda uppdraget att utveckla en ny webbplats med webbshop, samt modernisera och fräscha upp Sten Nilssons Els grafiska framtoning. Målet var att framhäva företagets stora kunnighet, höga servicegrad och moderna produktutbud, med bibehållen koppling till företagets historia. Vi skapade en uppdaterad logotyp samt en ny grafisk profil som beskriver typografi, bildmanér, färger, grafik och annonsupplägg.

Manéret har i sin helhet en tydligt genomgående modern och varm ton. Med samstämmiga färger och former skapade vi ett släktskap mellan den traditionella marknadsföringen, butiksmiljön och den nyproducerade webbshopen. Det nya tydliga designkonceptet förenklar dessutom processen med att ta fram kommande profilmaterial med bibehållen kvalitet till framtida kampanjer, annonser och inlägg i sociala medier med mera.

Med ett stabilt grafiskt grundkoncept utvecklade vi en modern webbshop, specifikt anpassad för att möta kundens behov och som också implementerar Klarnas väletablerade betallösning. Produkter och utbud administreras snabbt och enkelt på egen hand av Sten Nilssons El, där varumärkeskategorier, intelligenta fraktvariabler, önskelistor och anpassade produktalternativ bara är några av verktygen som skapar en lättnavigerad helhet för besökaren.

Tjänster som elinstallation och inredning presenteras på ett tydligt vis – dessutom ackompanjeras varje produkt i webbshopen av relaterade produkter och lättåtkomlig information, där ytterligare information finns att tillgå med ett enkelt klick för den som önskar djupdyka i produktfaktan innan ett köp. Webbshopen är självklart också responsiv, vilket gör det enklare än någonsin för Sten Nilssons kunder att fylla sitt hem med vackra och innovativa produkter, oavsett om du använder din mobil, surfplatta eller laptop.

Lenny Ekberg

Låter det intressant?

Kontakta Lenny Ekberg för mer information!
Mail 0734 - 20 10 16
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet