öppnar nya möjligheter

Gymnasieskolan Knut Hahn

Utbildningskatalog

Grafisk form
Trycksaker
Copy
Foto

Återigen fick vi på Rabadang förtroendet att ta fram en utbildningskatalog åt Gymnasieskolan Knut Hahn i Ronneby, och under hösten har skolan fått sin nya katalog levererad. Det är en gedigen katalog som är full med information och inspiration för blivande elever, föräldrar och andra intresserade.

I årets utbildningskatalog har vårt fokus legat på att den skulle kännas inbjudande och ha med all faktisk information vad skolan erbjuder och vilka möjligheter man har om man väljer en utbildning på skolan. En annan viktig del av katalogen har varit att lyfta skolans sociala medier, och arbetet de lägger bakom de olika kanalerna. 
På ett positivt och tydligt sätt vill vi presentera skolan så att blivande elever får en känsla av att gå på Gymnasieskolan Knut Hahn, samt få all den fakta de kan behöva för att göra sitt gymnasieval.

Att än en gång få möjligheten av Gymnasieskolan Knut Hahn var både roligt och inspirerande. Det har också varit ett roligt projekt att få arbeta med både lärare, rektorer och framförallt alla elever! Vi hoppas årets utbildningskatalog tas emot med nyfikenhet över de möjligheter som Gymnasieskolan Knut Hahn har att erbjuda!

Vi vill tacka Gymnasieskolan Knut Hahn med alla inblandade i projektet för ett mycket bra och gediget samarbete!

Gymnasieskolan Knut Hahn Ronneby
Gymnasieskolan Knut Hahn Ronneby
Gymnasieskolan Knut Hahn Ronneby
Agneta Svensson

Låter det intressant?

Kontakta Agneta Rapp Svensson för mer information!
Mail 0768 - 96 10 97
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet