Brinner du för kommunikation och marknadsföring? Rabadang söker Strategisk Projektledare.

Älskar du kommunikation lika mycket som vi? Vi expanderar och söker nu dig som brinner för att lära och förstå olika verksamheter och företag för att på bästa sätt kommunicera deras budskap. Du som ser och bemöter kommunikationsbehov och mål och är van vid att jobba resultatinriktat.

Vi erbjuder en spännande tjänst med placering på Blekinges bredaste kommunikationsbyrå.

Rollen

Rollens huvudsakliga arbetsområde är som projekt- och kundansvarig inom kommunikation för våra kunder. Rent praktiskt handlar det om att framställa strategier, kampanjer och målbilder för att sedan löpande implementera dem. Tillsammans med dina kollegor producerar ni text, kompletterande bild-, video-, eller annat marknadsföringsmaterial, för bland annat webb, sociala medier och traditionell marknadsföring. Du bli en nyckelperson i kedjan från idé till färdigt resultat och följer kontinuerligt upp arbetet och har tät kontakt med våra kunder. 

Företaget

Hos oss blir du del av ett sammansvetsat, kompetent och engagerat gäng som arbetar med våra kunders bästa för ögonen. Rabadang har funnits sedan 2005 och vi arbetar inom flera verksamhetsområden som grundar sig i marknadsföring och strategisk kommunikation. 
Vi är ett välmående företag med snabba beslutsvägar som erbjuder en sund arbetsmiljö med balans mellan jobb och fritid. Vi ser även fortbildning som en självklarhet och uppmuntrar till kompetensutveckling. Självklart erbjuder vi friskvårdsbidrag!
 

Krav och önskemål

Vi söker dig som har stor erfarenhet av att vara projekt- och kundansvarig, som brinner för det skrivna ordet och att arbeta strategiskt och målmedvetet. Du är van vid att analysera och utvärdera ditt och dina kollegors arbete för att sedan kunna anpassa, förbättra eller optimera det. Kreativitet och strategi går hand i hand för dig. Du har fallenhet för att sätta dig in i olika verksamheter och företag, förstå deras processer och hur de ska kommuniceras på bästa sätt. 

Verktyg:

  • Google Workspace
  • Google Analytics
  • Meta Business Suite (Ads Manager)
  • LinkedIn Business (Campaign Manager)
  • Instagram (Business)
  • (Meriterande) Adobe Suite

 

Välkommen att maila din ansökan till oss. Bifoga CV, portfolio och personligt brev med foto.

Arid Wessman

Låter det intressant?

Kontakta Arvid Wessman för mer information!
Mail 0702 - 76 45 09
182
Kunder
6121
Uppdrag
11
Medarbetare
234
År av erfarenhet