Julkalender med gott syfte! | Rabadang Reklambyrå & Webbutvecklare i Karlshamn, Blekinge

Julkalender med gott syfte!

Ung Cancer arbetar med att förbättra villkoren för personer som är mellan 16 och 30 och cancerberörda. De menar att du är cancerberörd om du själv har eller har haft cancer eller om du är närstående till någon som har eller har haft cancer.

Ung Cancer är en ideell organisation som är religiöst och politiskt obunden. Organisationen har funnits sedan 2010 och samlar i dag tusentals unga vuxna cancerberörda och deras erfarenheter genom fysiska och nätbaserade mötesplatser.

Ung Cancer kan tack vare sina medlemmar lyfta de frågor som är viktiga när en ung vuxen drabbas av cancer eller blir närstående till någon med cancer. De kan bland annat stötta i rehabiliteringen, sprida mer kunskap om hur det är leva efter cancer och skapa förändring för individen och i systemet.

Ung Cancer arbetar för att vara normbrytande, ifrågasättande, bryta ny mark och öppna upp för samtal om det som är svårt. Med en vision att skapa ett samhälle där unga vuxna cancerberörda får det stöd de behöver och har rätt till, och där kunskap om cancer har tagit över fördomar och felaktig information. Ett samhälle där ingen backar undan eller känner rädsla för den som blir sjuk.

Vi på Rabadang lägger i jul fokus på att stödja deras arbete att informera, debattera och ge kunskap, skapa förståelse och minska rädsla om hur det kan vara att leva med eller nära cancer.

Desto fler som öppnar våra luckor desto mer skänker vi till Ung Cancer.
Hjälp oss hjälpa Ung Cancer!

Frågor? Hör av dig!
Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar, skicka ditt meddelande via formuläret nedan så hörs vi!